~pol

heh nie wiem szczerze co tam się dzieje... czy będzie jakikolwiek komunikat przed końcem roku lub po walnym... generalnie to wygląda tak, że spółka ma maluchów gdzieś..... czego wyraz dała rok temu bo niby miało być przejęcie + dywidenda i co i zima... teraz przynajmniej nie "kłamią" bo nic nie mówią.... mi się strasznie nie podoba arkusz na S taki syfiasty gdzie brak popytu + kupe fundów siedzi.. lub duży fund... widziałem takie "akcje" na crm/orp jak rządził i walczyli Tuo... z Łap... o kontrolę.... tu niby wszystko cacy a arkusz na S zawalony maksymalnie przy obrotach, które są....

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.