~AS

Czy moderujący forum może wytłumaczyć powód usunięcia mojego ostatniego wpisu, w którym to zamieściłem podsumowanie sytuacji, jaka rozegrała się w ostatnich miesiącach + odniesienie się do wcześniejszych dyskusji/spekulacji gdzie kurs może zawędrować?
Zrobiłem to polemizując z ostatnim wpisem kolegi Newag_Nowy

- nie było tam prognozy dot. zachowania się kursu, a tym samym żadnego "naganiania" o którym bredzi tu od 2 lat jeden z panów, używający kilku kont
- nikogo nie obrażałem, poza jedną uszczypliwością, która była żartem w porównaniu z tym, co się tu wypisuje na porządku dziennym
- znalazło się kilka przemyśleń, które w podobnej formie w odniesieniu do tego typu analiz innych spółek, można znaleźć na sponsorowanych jak i niesponsorowanych portalach i są chlebem powszednim, mającym walor edukacyjny i służą wyciąganiu wniosków

Rozumiem, że moderatorzy tutaj są przede-wszystkim zainteresowani dyskusją pt. "jedziemy, właśnie kupiłem pakiet na urodziny, buahah, tłuste misie vs Chiny " ?

Jeśli tak, to bardzo dziękuję i życzę powodzenia w "moderowaniu" :))

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.