Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ciekawa teoria z tw strony choć teoryzujesz 1 pierwszy sprzed był bank i faktycznie papiery mni były zabezpieczeniem kredytu ale innych akcji w porfelu kredytobiorcy nie związanych z grupą temat jest mało rozwinięty ze względu na ilość akcji 2 inf prezesa było oczekiwane przez dm np mój czekał na taką odp ponieważ akcjonariusze obawiają się problemów uspokojenie przyszło 3 ing znając wcześniejszy problem sprzed.zwrócił uwagę na popyt dlatego była decyzja o dyzaktywacji znając plany rządu tak by musiał wyjść teraz ale '17r wiadomo że ofe nie liczy się z ceną 4 również słyszałem że kup inwestor branżowy 5 dowiemy się kto sprzed w tym tyg 6 ciekawe czy kup się ujawni czy pilnuje progu bo jeśli tak ...., 7 na tym wszystkim cierpimy my jedyny + to okazja kup czy uśredniania 8 co do reszty nie mam zdania ale dałeś do myślenia