Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Chciałem żeby inwestorzy wiedzieli że mniejsza ilość wpisów o spółce wynika ze zmniejszenaia zaangażowania a nie z lenistwa
.Zawsze staram sie pisać prawdę o spółce tak żeby nikogo nie urazić i nie wprowadzić w błąd i jesli to możliwe odsyłać do komunikatów poniewaz nie chcę nikogo oszukiwać dlatego napisałem że zmniejszyłem zaangażowanie , Poniewaz jestem oskarżany o skoki na innych spółkach to tak jak na innych spółkach napiszę również tutaj to samo .
Nie pamiętam mojej inwestycji krótszej niż 3 miesące . Nigdy po moim zakupie nie rosło od razu. Niczym sie nie denerwuje poniewaz moje zakupy na danej spółce nie przekraczaja wartośći 1 piwa . Jeśli spółka wzrośnie o 100% wtedy mam już na dwa piwa .A dwa piwa to nie jedno wtedy sprzedaję połowę kupuje jedno piwo wypijam i myslę czy spółka ma potenciał żeby znowu zarobić na drugie piwo , Jesli ma to zostaje jesli nie to szukam spółki z takim potenciałem . Nie wiem co w tym jest złego. Pisząc staram się nikogo nie wprowadzić w błąd . Nie nakłaniam do zakupów , każdy ma swój model inwestowania Ja sądze że spółaka ma potenciał na drugie [piwo] nigdzie nie piszę że wzrośnie za tydzień wręcz przeciwnie piszę że wzrośnie za trzy m-ce Tyle i az tyle w temcie moich skoków. Pozdrawiam wszystkich .