Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
JA się nie mylę i dalej idę w zaparte jak to nazywasz. Powtarzam po raz kolejny że Kamilo i Romualdo to dobre kumple, swego czasu wiele widziałem i słyszałem. Możecie bluzgać ile chcecie, ale jak na razie od 09/2013 wszystko idzie we skazywanym prze zemnie kierunku, miałem przyjemność poznać znaczną część tej UKŁADANKI.
ostatnia podpowiedź.
zwróćcie uwagę na udzielane absolutoria w Hygienice czy tam później w Kerdosie i "SPÓŁKACH ZALEŻNYCH" w latach 2014/2015 dla KK i AW i niejakiej Łucji LATOS.....???????????, nie zapominajcie o szwindlu z Meng. Teraz KK ma już wszystko do kompletu, brakuje już mu tylko Logo Dayli. (a ten scenariusz właśnie jest teraz jest pięknie przerabiany, mało tego zgodnie z prawem)
A "inwestoryyyyyyyyyyy" wcale nie zostaną TYLKO już zostały w ręką w nocniku,