~Matoł

Dnia 2016-12-03 o godz. 21:09 ~kornik77 napisał(a):
> To,że majątek HB poszedł za grosze to nie ulega najmniejszej wątpliwości.
> Oczywiście nikt przypadkowy nie przeją go. Tylko znajomi znajomy ludzi, którzy doprowadzili firmę do upadku.
> Ale jeżeli chodzi o wsadzenie ich do pierdla, to jestem przeciw. Nie po to płace podatki,żeby jeszcze mogli żyć na mój koszt.
> Jeżeli majątek firmy nie pokryje należności wierzycieli, to syndyk powinien sięgnąć po majątek prywatny dyrekcji.

TAK ZGADZA SIĘ SYNDYK POWINIEN SIĘGNC PO MAJĄTEK ???? ALE CO DO PIERDLA TO MAM INNE ZDANIE PRZECIEŻ NIKT ICH LUKSUSÓW NIE BĘDZIE FINANSOWAŁ ZMIENIC USTAWE O TAKICH ZEZIMIESZKACH I ŻEBY SAMI SIĘ UTRZYMALI SĄ KAMIENIOŁOMY W ZIELONOGÓRSKIM A KAMIENIA JEST POTRZEBA ŻEBY BYŁ ROZKWIT GOSPODARCZY TAKŻE MŁOT KILOF I ŁOPATA PRZYDZIAŁ PROWIANTU NA DZIEŃ I HEJA DO ROBOTY ODPRACOWAC TO CO UKRADLI A JEST TEGO SPORO I TO ICH BRANŻA WIĘC ZNAJĄ SIĘ NA TYM ????

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.