Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
d...pa... męczy mnie ta spółka niemiłosiernie.... chętnie bym z niej wyszedł a nie ma jak... inne opcje widzę a tu jakiś koszmar i nie podoba mi się to co jest na S.. takie dure schodkowanie przez funda pewnie jakiegoś ... widziałem takie akcje na CRM / ORP jak total fiz zastawiał i zero ruchu do góry... żałuję, że za 1,55 i okolice nie wywaliłem... wykres nie wygląda źle ale kijowe granie na takim czymś jest plus zero inf ze spółki...