Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2016-11-29 o godz. 13:03 ~ewa napisał(a):
> zarąbista reklama :))) tylko w 3 było miejsce , to znaczy ze nie można odebrać tam gdzie się chce tylko trzeba dymać po całym miescie wielka łaska , a ja wole jaki kurier przynosi pod drzwi :)
ja nie reklamuję wcale paczkomatów :-)
a co do wyższości paczkomatu i kuriera to wolę ok. milion razy bardziej wybrać to pierwsze
bo odbieram po drodze do domu kiedy chcę
a kurier dzwoni jak jest pod drzwiami w godz 9-17 jak nikogo akurat nie ma w domu
i potem muszę go gonić po mieście albo jechać do punktu, albo umawiać się na jutro
dlatego nie korzystam i nie będę korzystał z usług kurierskich
a paczkomaty mam w okolicy 3, wszystkie w zasięgu 10 min spacerkiem