24pitrus

Cześć Cwaniak,
Jak tam u Ciebie tydzień na bogato?, widzę Lotosik na chwilę w korektę wchodzi, mam nadzieję że pomoże Ci jeszcze co najmniej jedną Gubałówkę zaliczyć.
U mnie pełen emocji tydzień, cały portfel +3,89%, czyli tyle co w 3 lata u banksterów na lokacie.
JSW, dziś jak od wcześniejszego Mikołaja (jak byłem mały to już wcześniej wiedziałem co będzie na Mikołaja bo zakamarki znałem od ukochanych rodzicieli) wpadło reko na 103 i ożywiło marazm przed ogłoszeniem 29.11.
Energa - Tchórz rano chlapnął w radio i kurs up, ten co ciągnie za sznurki tej małpy niezłą kasę trzepie, na pewno też nałożnice ciołów z KNF ciągną profity z tańców Tchórza bo to niemożliwe.
Asbis - gra nerwów, ale przy małym pakieciku to jak wrzucić 5 złociszy do jednorękiego bandyty w przydrożnym barze, ale i tak odda z zyskiem przed Zajączkiem.

Cały czas główkuję w jakim momencie wyjść z JSW 50% kapitału (na pewno nie przed 29.11) by jeszcze załapać się na KGHM, a tu czuję rwanie w cuglach bo już rozgryzłem te reko na 45, one nie było złe tylko liczone przy złej cenie miedzi na rynku

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.