~spokojny

Do 3,8 czy poniżej 3,8? :) Zasadnicza różnica.

Ja uważam, że kurs nie spadnie niżej niż 4 - chyba, że chwilowo podczas sesji celowo zaniżony co nie raz było widać.

Autor: ~kolorowy-wiatr [89.68.130.*] 2016-11-09 09:54
Opublikowano przy kursie:  4,07 zł , zmiana od tamtej pory: 2,21%
Re: moi drodzy, jacy tacy rodacy
No cóż mój szanowny kolego, zwycięstwo Trampa nie jest dla mnie zaskoczeniem. Ale ja przewidziałem nie tyle Trampa, co Dudę PIS i Tramp a przyznasz, że to nieco inna sprawa ale............
Wracajmy do Autopartnera.
Zapewne myślisz, że to jednorazowe uderzenie a ja patrzę na to nieco inaczej. Ja analizuję WIG 20, Wig oraz kontrakty.
Najbardziej niepokoi mnie ogromnych rozmiarów trójkąt na wigu 20. Jak widać stworzyły się już poszczególne wierzchołki, które można oznaczyć jako A B C D E. Trójkąty jednak często podlegają wydłużeniom i dojdą jeszcze fale fhgi a następnie nastąpi wybicie dołem.
Jak to wpłynie na Autopartnera ? Za chwile wyniki sprzedaży ? Jak zareaguje wykres spółki ?
Moim zdaniem po dzisiejszym tąpnięciu, mamy chwilę refleksji i odreagowania. Nie zmienia to faktu, że potem przyjdą spadki, ponieważ już wszystkie narzędzia techniczne to pokazują.
Dla sprostowania, napisałem, że akcje te spadną do 3.80. Uzupełniłem nieco swój wpis wczoraj i dodałem słowo ,,co najmniej,,
Tak więc zdanie w całości brzmi tak:

Akcje Autopartnera spadną co najmniej do poziomu 3.80.
Mam nadzieję, że wczorajszy mój opis tego co widziałem na Autopartnerze spodobał ci się i chciałbym, abyś przedstawił tu swoje zdanie na temat tego co napisałem wczoraj, jaką analizę przedstawiłem i czy dobrze zrobiłem Twoim zdaniem zamykając pozycję na tej spółce.
Pozdrawiam

Chodzik Księżycowy

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.