Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Może dlatego to wzrost korekcyjny na PZU tak jak zakładałem.
Ale powiem ci szczerze Spokojny, to nie prawda, że na e-maila nie chciałem ci odpisać, bo jak widzisz chętnie odpisuję ci na forum.
Prawda jest taka, że tych e-maili przychodzi do mnie znaczna ilość co dziennie i prawda jest również taka (czego nigdy nie ukrywałem), że już tam taki jeden z góry puka od czasu do czasu do mnie i pomału zaprasza. Wspominałem o tym, że ostatnie lata, to kilkakrotne moje pobyty w szpitalach. Może dlatego tak bardzo zająłem się AT, bo przecież coś jeszcze trzeba robić.
Ale powiem jedno, chociaż nie powinienem może robić reklamy. Na Wilanowie, koło ŚÓB jest szpital szwedzkiej grupy Medicower.
Tam właśnie spędziłem sporo czasu i tam oprócz pływalni niczego nie brakowało. Wyobraźcie sobie, że nawet pielęgniarki były jak cukiereczki, młode, śliczne i apetyczne, a czy ktoś z was widział gdziekolwiek teraz w Polsce młodą pielęgniarkę ?
Poza tym jednak, przyznajcie sami, że kierujecie się nieco innymi wartościami w ocenie spółek niż ja. Przypisujecie ogromną wartość do wiadomości i fundamentów, gdy tym czasem ja patrzę na spółki - akumulacja, test, absorbcja, wzrost, dystrybucja.
Ale niezmiennie i zawsze, doceniam każdego, kto ma do powiedzenia na dany temat coś mądrego i merytorycznie.
Jak zawsze pozdrawiam, was obu tz. Republikę i Spokojnego szczególnie
kolorowy wiatr