Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
NIc nikomu nie doradzam, na tym papierze zarobiłem, ale i także straciłem. Moim zdaniem nie ma tu za grosz dbania o drobnego inwestora tylko napinanie się na "dobry" wizerunek w Jego oczach na zasadzie "będzie Pan zadowoooloooony" :-) a sami wiemy jak to się kończy... moja wiara w ten papier umarła z rok temu - i się chyba nie myliłem. Stawiam jeszcze na 1-2 lata na obecnośc na GPW i sami dojdą do wniosku że im informowanie o wszystkim wszystkich mocno ciąży (warunki GPW) zrobia zjazd do 20groszy, skupią wszystko i się wyprowadzą. Takie jest moje zdanie :-(