~spokojny

no właśnie Panowie więcej powagi i rozsądku... pojawił się taki który nie ma akcji i jeszcze bzdury pisze co do fundamentów...
Ja jak nie mam akcji lub jak nie chcę kupić - do czego przyznał się Lechu, nie wypowiadam się bo po co?

Lechu ale ja się martwię o Twoje pieniądze... tnij może straty na vivid puki nie jest za późno???, ja sądzę, że wlazłeś tam na pewno znacznie wyżej, co widać wyżej po zachwalaniach spółki :P Sprzedaż, później będziesz pisał jak tu, że spadnie jeszcze niżej??? :P

Zobaczymy ile wytrzymasz:P

Tak martwię się o Twoją kasę, bo jak zbankrutujesz to narobisz sobie stado dzieci i będziesz żył jedynie z 500+... Będzie brakować PiS owi kasy i jeszcze nam dowalą większy podatek od zysków:(

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.