~dovado

Nie namawiam na trzymanie , bo każdy ma swój plan inwestycyjny i kombinuje inaczej ale według mnie sprzedaz spółki , która ma na następny kwartał zapewniony zysk a c/z przy dzisiejszej cenie wynosi zaledwie 2.29 jest błedem . . Ja patrze bardziej długoterminowo , Oczywiście jakby wzrosty były 100% od dzisiejszej ceny bez korekt to nie ma sie co zatanawiac trzeba sprzedawac , bo korekta nie unikniona, ale według mnie narazie technicznie stoimy bardo dobrze dopiero wczoraj zaczęliśmy 3 falę wzrostową w 3 a korekty w 3 fali są płytkie dochodzące do 38 % . Druga sprawa techniczna prosze wybrać okres all na wykresie i zobaczyć że jesteśmy na dnie kanału i do górnego ograniczenia 7,24 mamy otwartą drogę ( kliknij link ) Aviaam - Squaber 
Dzieki za dzięki ale nie widzę tu mojej zasługi Dobre wyniki zawdzięczamy zarządzajacym spółką Aviaam . Staram się być tylko nieudolnym pomocnikiem w przekazywaniu informacji dlatego że również posiadam akcje . Pozdrawiam .

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.