Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jest jedna rzecz, która mnie przekonuje, że warto poczekać na rozwój wydarzeń a mianowicie to Włodarczyk wyprowadzał hajs z grupy - hajs, który był (jak się okazało w raporcie za 2015) i ten wyprowadzał go regularnie do Chin...
Plus ogromny taki, że główni się skrzyknęli, wywalili go gdy się rypnął w raportach i cały szwindel wyszedł na jaw.
Dodatkowo pokazali, że im zależy a każdy wie, że przy wywaleniu tej spółki z giełdy NIKT nie dostałby ani grosza....
Nikt z głównych nie będzie wywalał bo doskonale wiadomo, że kurs trzeba dźwignąć - jedyną niewiadomą jest Włodarczyk i jego akcje natomiast nawet jemu powinno zależeć na jak najwyższym kursie... Jutro dzień pełen stresu i niewiadomej natomiast w perspektywie czasu uważam, że to może być los na loterii bo gdy się dźwigniemy a nowy inwestor faktycznie zainwestuje w spółkę a wykorzystamy w pełni produkcję w Chinach może być naprawdę ciekawie. Jestem gotów poczekać i zaryzykować a nie mam tego mało - wywalenie teraz byłoby moją najgorszą decyzją... Pozdrawiam i zobaczymy jak zakończy się sesja.