Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
oczywiście że pamiętam YourImage kiedyś miałem po 20 groszy ale sprzedalem po 40 gr jak ogłosili emsję
i później odkupiłem po ok 80 gr i też za szybko sprzedałem ale wchodziłem jeszcze kilka razy i sprzedawałem.
Oczywście byłem pazerny i po ponad 3 zł kupiłem sobie na kolejne kółko ale już go nie było więc mnie ubrali na szczęście tylko w 1k sztuk:)
Co do B2B to chcę je kupić dlatego tak oprócz prewertowania spółki czytam też Was stą dpamiętam co pisałeś i co piszesz teraz i mi się to gryzło ale skoro taka gra to ok tylko pytanie czy teraz grasz czy wtedy:) hehe