Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A ja dla odmiany zgadzam się z poziomem wyceny, bo rozumiem, że chodzi o wycenę na podstawie fundamentów, która może być pomocna przy prognozie długoterminowej (pow. 12 miesięcy). Dla mnie ECHO jest fundamentalnie zdecydowanie najbardziej niedowartościowaną dużą spółką na GPW. Rozumiem, że z punktu widzenia krótkiego terminu i AT poziom jest absurdalnie wysoki (ta spółka nigdy tyle nie kosztowała), ale to kwestia startegii giełdowej jaką wybieramy. Szczególne pozdrowienia dla Maćka, bo też chciałem o tym napisać, ale się wstrzymywałem wiedząć, że raczej nie znajdę zrozumienia na forum prognozując aż tak duży potencjał wzrostu, nawet jeśli będzie to dotyczyć długiego terminu.