Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
bzyczek
sugeruję póki co od razu nie rozpędzać się na 2 mln itd. Nie mam nic przeciwko by tak właśnie było, ale jeśli nic nie skopcą w tym kwartale, to przedział 0,7-1,4 mln zł zysku w 4 kw. jest osiągalny.
bbb
tak jak gdzieś pisałem tu na forum, w skrajnie optymistycznym wariancie widziałem możliwość zysku w 3 kw., niemniej bardziej realne wydawało mi się istotne zmniejszenie straty (do ok. 200-400 tys), stąd wolałem być ostrożny w oczekiwaniach. Niemniej takie niespodzianki i zaskoczenia zawsze chętnie przyjmę.
W tym miejscu gratulacje dla aaaa, który obstawiał zysk w 3q.