Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Po pierwsze, ostatni wątek jest błędny, bo wypadły 2 osoby od początku wejścia na giełdę, reszta właścicieli nadal pracuje i robi swoje. Normalna rzecz, że przychodzi ktoś nowy, a ktoś inny odchodzi. Kolej rzeczy. Po 2-ie jak ktoś pisze źle, to raczej aby wzbudzić strach i wyprzedaż bo sam chce kupować tanio. Na logikę po co pisać AKURAT o tej spółce i tracić czas ??
Więc podsumowanie moje jest takie, że zamiast marudzić, że free float taki, że to czy tamto, po prostu skupywać albo uśredniać akcje, każdy coś da od siebie to będzie ruch i dołączą się inni.
Spółka nie ma kredytów, akcjonariat się ustabilizował, więc czas na zyski, przychód na podobnym poziomie... Pamiętajmy też o tanich stopach procentowych, które mają tutaj też znaczenie. A one mogą niedługo pójść w górę...
Dla podsumowania sam mam te akcje, nie będę pisał ile i po ile. Piszę to całkowicie obiektywnie i pierwszy raz, po przeczytaniu tych komentarzy musiałem po prostu to zrobić...