Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2016-10-14 o godz. 12:52 ~JózefzSieradza napisał(a):
> Głupoty piszecie. Zakładacie fałszywie zresztą że wszystkie informacje są z góry znane. A prawda jest zupełnie inna. Co tydzień praktycznie rynek jest zaskakiwany informacjami i kursy spółek eksplodują. Powiedz mi kiedy rynek wogóle coś ostatnio przewidział ? Dywidende na Dropie 3 zł przy dużo niższym kursie ? Kupował ktoś z was Bioton po 2.50 w grudniu 2013 ? Nie ? Nie wiedzieliście że będzie za rok chodził po 15 ??? Co za mądrale sie tu wypowiadają. Podobnie Amica, kto wiedział że Samsung ich wykupi ? Co chwila mi coś przychodzi do głowy, taki Kopex np po 2 zł był do wzięcia, nikt nie brał, na drugi dzień info i wchodzi Famur i zabijanie sie o akcje bankruta do ponad 4 zł. A Peixin to nie bankrut. Sm mógłby przejąć wiele spółek z GPW. Będzie info, będzie zaskoczenie i będzie pompa tyle że nie 100% ale 1000% . przy 100% wielu z was wyjdzie
Przeczytałem raporty i doszedłem do podobnych wniosków. Nie wiem czy wzrośnie czy spadnie. Ja kupiłem i czekam. Zarobie to zarobie nie zarobie płakał nie będe. Proste. To jest gielda a tu moze zdazyc sie wszysko i 0,1 zł ale i 100