pablo7

Dnia 2016-10-07 o godz. 07:23 pablo7 napisał(a):
> Dnia 2016-10-06 o godz. 20:32 ~ciekawy napisał(a):
> > Dzieki Pablo.
> > Tutaj dziś mi wsypali po 16 gr ale ino za 2k . Jak myslisz do ilu tutaj zleci jeszcze zanim będzie kolejny atak na 21 gr? Chcę się ustawić za większa pulę na 13 gr , ale czy aż tak zejdą po dzisiejszym sporym zjezdzie? Co do Partner Nieruchomości to średnią mam gdzies 8,5 grosza i jutro mam nadzieję, że jakiś większy pakiecik po 8 przytule, ponieważ po 2 latach stagnacji, wątpię, zeby po 3 sesjach papier został zgrany, a raczej widże tam te 25 gr w zasięgu miesiąca.
>
> witam az milo z toba porozmawiac na forum gdzie nieliczni sa tacy jak ty,ja tu widze wsp 15gr gdzie wczoraj zostalo naruszone,sam czekam przy nastepnym wsp tez na 13gr gdzie z tego poziomu poszlo wybicie,to samo byl opor 21gr gdzie zostal naruszony wybicie 21-22gr widze nastepny poziom oporow 31-35gr,a partner bede sie przygladal bo nie zwrocilem na niego uwagi pozdr i zycze zarobkow

ja posiadam polscy inwestorzy po 1,47 i trzymam choc tam to jest patro i gra to tylko dla inwestorow o duzym spokoju i nerwach licze tam na minimum 10zl jak nie wyzej ale trzeba pamietac ze to patronowicz i trzeba sie liczyc z roznymi teoriami:))))

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.