Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2016-10-06 o godz. 21:19 ~chłop napisał(a):
> Coś kupujący nie chcą Cię słuchać, a sprzedający mają ewidentne "upośledzenie pracy własnego mózgu" :-) Jesteś wulgarny i agresywny, może na co dzień to Ci pomaga, ale na giełdzie niestety nie sprawi, że kurs Peixinu poszybuje w górę.
Rzeczywiście ostro. Tak miało być aby pobudzić do myslenia. Jednak obudziło ciebie. Nie zależy mi na podbijaniu kursu bo na tym korzystam odbierając ci za darmoche akcje i gdbym mógł je odbierać tylko od ciebie cieszyłbym się bardziej. Przesłaniem tego co napisałem jest zwrócenie uwagi tym biednym zagubionym ludziom którym mieszacie w głowach aby mieli na uwadze wartość 1 akcji sprzedając ją, nawet mnie. Bo mnie sie to poprostu nie wydaje uczciwe ze ktoś mi sprzedaje akcje w tak niskiej cenie a byłby okłamany przezemnie. Ty tymczasem masz to za norme. Nie dość ze korzystasz ze sztucznego zejścia kursu to jeszcze musisz tych biednych ludzi oszukiwac. Daruj sobie choć to. Nie rób tego ! Poprostu bądź uczciwy a dam ci spokój. A póki będziesz z kompanami na zmiane pisał kłamstwa to zawsze cie przywołam do pionu. Tyle w temacie. A że ciebie to rusza... oo to już mnie cieszy, bo znaczy że trafiłem w sedno i może.... może..boli cię sumienie. O to chodzi ! Lubię piętnować mataczy i jak to mówia, uderz w stół a zaraz sie odezwą :) Niemniej jednak życze abyś został lepszym... człowiekiem.... co czasem jednak nie brzmi dumnie....