~wykres

Dnia 2016-10-02 o godz. 17:14 ~bachor napisał(a):
> Wykres.Widać,że lubisz dyskutować. Tylko na miłość boską dlaczego robisz to ze sobą.Na tym wątku 17:4 dla Ciebie.Nie przejmuj się Na forum prawie każdej spółki jest taki samotny mądrala.Pozdrawiam

Masz rację. Lubię dyskutować. Zwłaszcza, gdy jest z kim i o czym, a interlokutor potrafi podjąć merytoryczną dyskusję w sposób kulturalny. Ale ty do tych osób chyba nie należysz, skoro o spółce ani słowa, za to miałeś potrzebę takiego nijakiego pisania do mnie i o mnie. Nie szkodzi. Mnie to nie przeszkadza. Nie ty pierwszy tak marudzisz i nie ostatni. Zapewne domyślasz się, gdzie i jak głęboko mam takie opinie o mnie?...

Ale ty chyba nie wiesz, co to jest dyskusja. Bo ja nie dyskutuję ze sobą. Sprawdź definicję słowa dyskusja (a zwłaszcza, co jest jej istotą i celem), bo masz spore zaległości w tym względzie. Moje pisanie nie jest więc dyskusją z samym sobą. Piszę dużo, ale to nie jest dyskusja. Raczej zamieszczanie bieżących spostrzeżeń, niusów, przewidywań, wielopoziomowych intelektualnych prowokacji itp. Znajdziesz też wątki z lepszym rezultatem liczbowym. I co z tego? Żalisz się, czy chwalisz mnie? Nieważne.

Nie przejmuję się tym, co napisałeś. Bo nie mam czym. Właściwie to nawet grzecznie napisałeś, dlatego i ja z grzeczności i grzecznie ci odpowiem. To raczej ty przejmujesz się moim pisaniem, skoro nawet zadałeś sobie trud liczenia, z którego nic nie wynika. I na forum prawie każdej spółki znajdzie się taki pocieszająco protekcjonalny pseudopsycholog-madrala jak ty, który merytorycznie ani słowa, za to o innych pisze chętnie i już więcej. I z podobnie obłudnym protekcjonalnym zatroskaniem.

Na temat swej rzekomej samotności, którą mi przypisujesz, nie będę więc z tobą polemizował, bo przecież ty i tak wiesz lepiej. Jeśli przeszkadza ci moje pisanie - jest prosty sposób: ignoruj mnie i moje posty. Jeśli potrafisz...

Albo - także jeśli potrafisz - pisz mądrzej ode mnie, a uznam cię za lepszego w wiedzy o dacie i gpw. I wtedy chętnie uznam twą merytoryczną wyższość. Póki co, machnąłeś taki nijaki hejcik o mnie i do mnie, z którego nic nie wynika.
Na razie więc dla mnie jesteś - patrząc twoimi kategoriami - nawet poniżej poziomu samotnych mądrali...
Trudno, tacy też trafiają się na forach. I też nie martw się tym, co o tobie napisałem. Przecież to i tak nie ma znaczenia ani dla mnie, ani chyba i dla ciebie...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.