Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A ja tak jak już pisałem jestem zdania, że to całe zamieszanie to kontrolowana przez Królika gra.
Branża depolimeryzacji plastiku to europejska extra liga.
Zakłady już wybudowane.
Śmieci w Polsce i w krajach ościennych pączkują w oczach
itd itp.
Specjalnie nie dopełnili iluś formalności, żeby coś w otoczeniu zaczeło się gorzej dziać wiedząc, że to wypłoszy inwestorów mniejszych, którzy im akcji nie chceli oddawać. Jak uzbierają odpowiednią ilość to wtedy okaże się, że nic spółce nie grozi, zakłady ruszą z kopyta, wszystko nagle będzie cacy i kurs ruszy na 10zł, a oni w między czasie skupowali w przedziale 5zł-85gr.
Trochę się juz wczesniej tym zdemaskowali.
Ja też nawet przez chwilę nie myślę sprzedawać, teraz od jakiegoś czasu dokupuję i pakiecik rośnie aż miło :) Utrudnię obotę Królikowi i mu trochę spod łba odbiorę :)