Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kolejny wpis w którym pokazujesz jaka jesteś personą.
Tak Ci cieżko, czy płacą aby wypisywac te rzeczy, kiedy pojawi się kilku nowych forumowiczów, którym nie będzie się chciało (zrozumiałe) przegladać dyskusji sprzed roku?
Teraz jego zdaniem to Ty www jestes PPP. Smieszne.
Nie „jego zdaniem", gamoniu, tylko ktos inny był uprzejmy udowodnic, ze PPP to antysyf, a Ty do tej pory nie masz odwagi nałożyć spodni jak meżczyzna i robisz z siebie pośmiewisko, udając nadal, ze nim nie jestes.
A moze latwiej sobie uswiadomic, ze wiecej osob widzi to samo co my i nie koniecznie AS ma racje. Hej AS tylko sie nie denerwuj. Naprawde mozesz byc swietny w AT i generalnie nie miec racji i to zadna ujma na honorze.
Jeśli ktoś tu nie miał ani razu racji to byłes to Ty.
Większego amatora-samobójcy nie było na tym walorze od 2 lat .
Tak - mylę się.
Tak, tutaj nie pomyliłem się jeszcze ani razu.
Wiesz to dobrze, fajtłapo, bo nawet gdy kupowałem ponownie walor, to o tym pisałem jak i o kilku innych kluczowych sytuacjach, o których nie miałeś pojęcia i w których zachowywałeś się jak „małpa z brzytwa” ogłaszając rozpoczęcie trendów wzrostowych etc.. Czego więc dotyczy Twój powyższy wpis, wiesz tylko Ty i Twoje alter-ego.
Teraz dla odmiany sytuacja jest moim zdaniem tak interesująca, jak nie była jeszcze od 3 miesięcy i tylko tyle sugerował mój wpis.