Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wpadłem tu, bo "mam trochę akcji" oraz "nie uważacie, że jest trochę przewartościowana".
Uwielbiam tych wszystkich posiadaczy akcji, którzy uważają że cena powinna być niżej.
Uczciwi się znaleźli, martwią się czy aby akcje, które mają nie są zbyt wysoko wyceniane :)
Bezinteresowni Samarytanie kurffa mać.
ATS na niejednej spółce był i na niejednej pozostał smród po jego przyjacielskich "poradach".
Ja pamiętam go jeszcze z PMI, jak pocieszał ludzi gdy leciało na pysk.
Na Borucie też go dobrze pamiętają.
Ale skoro martwi się, że tu jest przewartościowane to znaczy, ze jest zupełnie odwrotnie.