Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Optymistycznie : min. zasięg korekty 1,97. Prawdopodobny 1,89.
Pesymistycznie : min. zasięg spadku 1,67. Prawdopodobny 1,49. Horyzont czasowy wiosna 2018.
Uwaga zasadnicza. gra at to nie trzymanie się poziomów wejścia i wyjścia z pozycji, otrzymanych na podst możliwie szerokiej analizy cen, a konsekwentna reakcja na jej zaprzeczenie. Uwaga BOLO jest słuszna i określa grubości marginesu błędu innego dla każdej spółki. Nie chodzi wyłącznie o płynność, ale głównie o technikę rozgrywania instrumentu. Np dla CP bardzo charakterystyczne pułapki hossy i bessy z przegiętymi obrotami.
Nie byłem, nie jestem i nie aspiruje do roli forumowego doradcy. Dlatego nie zamieszczałem i nie będę zamieszczał analiz.Pytałeś. Odpowiadam. Gram wyłącznie at. Płacę podatki. Co do CP wolałbym się mylić.