~Mario

Fundusze się obkupiły przy debiucie i pompują cenę żeby na maksa zarobić. Dlatego pomimo, że wszystko leciało np. dzień po Brexicie to Atal stał jak zaklęty. Zobaczcie jak wygląda pompowanie kursu malutkimi pakiecikówi po 20 i 5 szt. a czasem nawet po 1 szt. Zalecam ostrożność bo ze spółki dochodzą informacje o drastycznym spadku sprzedaży nowych mieszkań w ostatnich tygodniach.

Jakie to niby dane ze spółki spowodowały wzrosty w ostatnim tygodniu o ponad 10%? Żadne-spekulacja funduszy.

W obliczu programu Mieszkanie+ (abstrahując od tego jakie to będą mieszkania i gdzie...) czeka nas załamanie w budownictwie. Bańka na Atalu rośnie-wyprzedadzą się fundusze jak wypompują cenę a łosie zostaną z papierem o małej podaży. 

Ja obserwowałem codziennie Atal od debiutu i kupowałem po 23-24 a teraz sprzedałem wszystko bo ryzyko trzymania JAKICHKOLIEK akcji jest zbyt duże. Zobaczycie co będzie jak pęknie bańka w USA-Soros postawił ponad 800 mln $ na opcje krachu na Wall Street. UCIEKAĆ Z GIEŁDY i tyle, to jest oczywiste. Ale każdy zrobi co uważa.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.