Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
nie ja po prostu jestem obiektywny ;)
i widzę, że popełniłem duuuży błąd kupując tego gniota, który ma wiecznie tylko plany z których nic nie wynika...
to już spisałem na straty ale sprzedam w dogodnym dla siebie czasie - jeść akcje nie wołają, więc niech leżą póki co-najwyżej na koniec roku wykorzystam jako tarczę podatkową...a nóż jakimś cudem któryś z planów przypadkowo zrealizują do tego czasu...a może wreszcie powołają jakiegoś zdolniejszego prezesa ;)