Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Pomysl logicznie, nic nie uzyskasz poza (co mało prawdopodobne) unieważnieniem uchwały. Musisz opłacić proces, i 2 lata jesteś zablokowany bez kasy. Spójrz co się działo przez ostatnie 2 lata na giełdzie i na świecie. To nie dla mnie, ja sprzedałem w środę zaraz w poludnie i myślę że dobrze zrobiłem. Teraz też chyba da się wydusić 3.10 , nie patrzyłem dokładne ale obroty spore. Spółka niepewna, jak ci teraz walną rezerwy do wyniku i zrobią emisję można polecieć na 1xx. A przez 2 lata niespodzianki pewne, spójrz jak oni grają.