~wykres

nikt nie ma obowiazku patrzeć w ten arkusz
ale ma on jedną ciekawę zaletę, jesli sledzisz jak odbywają się zmiany zleceń i umiesz dostrzec coś więcej niż same zmiany..
ilosci ukryte na kupnie od dawna prawie nie występują...
zminany dot. prawej strony nie sa tak oczywiste, jak pozornie sie wydaje i nie każdy umie odróżnic kiedy ma miejsce mielenie walorem, a kiedy faktyczna sprzedaż-kupno...

no i najważniejsze - ja się nie męczę,
przeciwnie - to dla mnie swoisty intelektualny relaks
ale rozumiem, ze w trosce o me zdrowie tak napisałeś, bo załozyłeś, ze ty na moim miejscu bardzo byś się męczył

jeśli zaś pod słowem "sternik" masz na mysli tego sypacza, który wciąż podaje tlen, by utrzymać kurs na powierzchni i zwabiać naiwnych do nakarmienia, to zgadzam sie z tym...

ale nie oczekuję, że wszyscy zgadzają się tym, co piszę...

i czy chciałbyś przeczytać, co sądzę o twej trosce dot. mojego męczenia się? chyba nie...
tak samo jak chyba nie chciałbyś przeczytać, co masz robić, byś nie męczy się czytaniem moich postów...

ale zyczę zdrowia...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.