Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Rozumiem że w przypadku mojego adwersarza,jedyne słowo pisane, czytane ze zrozumieniem to parkiet giełdowy.Proponuję zapoznać się z artykułami typu" domowy test na raka" zamieszczony w Wysokich Obcasach pl.,"polak potrafi" gazeta wyborcza,gazeta finansowa on line"Braster innowacja na skalę XXI wieku.Nawet lokalne gazety typu gazeta wrocławska zamieszczają artykuły o brasterze.Nie rozumiem więc Pana irytacji i głupich bezpodstawnych pomówień o manipulację.Ja podaję tytuły artykułów,czasopism,a Pan rzuca jedynie nic nie warte oparte na pustych słowach oskarżenia.To zły znak,może trzeba troszkę przystosować.Ale to już nie mój problem Z mojej strony więcej wyjaśnień nie będzie..,są one bezprzedmiotowe