Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
hey,
ciesze sie ze trafilem na ten wątek. na mnie też probowano wyłudzić pieniądze zgodnie z tym mechanizmem:
przelew z Lloyda, pieniadze dotra tylko wtedy gdy wysle sie potwerdzenie wyslki itp.
nie wiem jakie informacje podac zeby nikt wiecej sie nie naciał na podobny przekret. oto mail od oszustki:
cześć
Myślę, że masz potwierdzenie wpłaty z mojego banku, więc proszę, można sprawdzićwiadomości lub skrzynki odbiorczej spamu więc wszystko co musisz zrobić, to przejść i zakończyć do pakietu
adres poniżej
Nazwa: G. Shakespeare
Adddress: 51, Studland Close
Stan: Southampton,
Kod pocztowy: SO16 9BA
Kraj Wielka Brytania
+447031922648
I jak najszybciej wysyła rzecz przez EMS wysłać potwierdzenie wysyłki do mojego banku
cześć
Thanks for the mail...i will want you to understand that you will surely get your money in your account once you complete the shipment since its the last stage of transaction as my bank want to verified the shipment slip and credit the payment into your account so i will want you to kindly please go to the EMS POST and go complete the shipment so my bank can credit your account.....OKAY???cześć