Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
witam..jestem jednym z dystrybutorów produktów Miraculum i zarazem jednym z akcjonariuszy… akcje kupiłem kilka lat temu, jak Pani Nowakowska była pierwszy raz Prezesem. Chciałbym wszystkich przekazać, że w Spółce dzieje się chyba coraz lepiej… inne firmy spadają w sprzedaży a Miraculum w każdym miesiącu rok do roku rośnie i są miesiące w których nawet blisko 200%… byłem trochę niedowiarkiem i nie do końca wierzyłem, że drugi raz Pani Nowakowskiej uda się odbudować zespół i firmę. Rynek tradycyjny się kurczy a to firma sprzedająca głównie na tym rynku. Firm, które na tym rynku rosną jest naprawdę niewiele…
trzymam kciuki..! wcześniej czy później te wzrosty z pewnością przełożą się na rentowność a rentowność na wzrost kursu, czego wszystkim i sobie życzę.