Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Też mam taką sugestię. Oczywiście, nie wierzę, że wystrzelimy z dynamiką plus 30% ale myślę, że będzie kilkanaście a to już będzie światełko w tunelu po słabych poprzednich dwóch miesiącach. Kurs ktoś trzyma, gdyby było całkiem do bani bylibyśmy znów około 2.70. JAK DLA MNIE BĘDZIE: STRZAŁ: PLUS 14%.
A potem czekam już na nową kolekcję i wyciągnięcie wniosków z błędów wiosny PANIE PREZESIE!!! i będziemy znów na 3.40.