~CASH

Chłopaki bez obrazy ale idźcie ze swoimi wywodami i przemyśleniami  upuścić podniecenie gdzie indziej. To forum jest własnością Bankier.pl,  że BAX na nim jest nr 1 bo jest już z tego co pamiętam (ja jestem jakieś 8lat wcześniej XXX teraz CASH) A on pewnie dużo wcześniej. Ma dużą wiedzę i trafne wejścia i wyjścia. Oczywiście nie jest wróżką i czasem żle obstawi jak czasem każdy kto obraca kasą kilka razy na dzień. Korzystam z porad jak i Baxa i innych i jest ok bo sam wiedzy brak. 
Jak wy jesteście tacy mądrzy to piszcie o wejściach wyjściach  na walutch  i perspektywach w nabliższym czsie i po 2 miesiącach zobaczymy co jesteście warci. Ja poproszę parę Euro/PLN. No to co startujemy.??

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.