Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja juz nie wiem co sie z ta spolka dzieje. Mnie te fundusze uspokoiły że firma jest w porządku pomimo że z Litwy Kupilem i już jestem ponad 100 % w plecy liczylem że kurs mocno pociągnie skup akcji własnych uchwała weszła ponad rok temu w życie ,mieli skupić akcje za 1,2 mln euro . Niestety nikt tu już nie zaglada . Może sie coś zmieni . Teraz jest moda na akcje firm Ukraińskich to może bedzie i na Litewskie . Ja nie zamierzam sprzedac . Podałes dużo wiadomości z firmy . Wszystkie fora milcza , więc przyjemnie coś poczytać o firmie .Może sie ktos jeszcze odezwie na temat skupu.
LInk do wiadomości z bankiera
https://www.bankier.pl/wiadomosc/WZ-AviaAM-Leasing-zdecydowalo-o-wyplacie-0-09-euro-dywidendy-na-akcje-za-14-3317798.html
2015-04-03 14:39:
Walne zgromadzenie litewskiej spółki AviaAM Leasing zdecydowało, że z zysku za 2014 r. na dywidendę trafi 3,9 mln euro, czyli 0,09 euro dywidendy na akcję - podała w piątek spółka.
Akcjonariusze zdecydowali też o przeznaczeniu 1,2 mln euro na skup akcji własnych. (PAP)