Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Sprzedam na pewno jak po 22 będzie. Jak na razie nie ma. Przez ostatnich kilka miesięcy było w okolicach 16 więc 22 to okazja. Natomiast jesli panowie z vestorsa dadzą wiecej to chętnie przyjmę. Tylko że taka ofertę niech skaldaja w trakcie skupowania po 22 jeśli powiedzą że dadzą ale później to obiecanki cacanki. Zawsze można powiedzieć, Panie ale w domu to ja mam słonia. To właśnie Ty kolego cytując vestorsow piszących teksty na zlecenie nie wiadomo kogo starasz się sprawić wrażenie że oferta jest słaba i że warto poczekać. Tylko na co? Na 10 września po którym Besty kupią za ile będą chcieli? Na to mam czekać? Wytłumacz mi kolego na co mam czekać zgodnie z tezami postawionym w tekscie który cytujesz. Dajesz jakieś gwarancje? Podpiszesz ze mną umowę że jak będzie gorzej niż jest to zwrócisz mi różnice? Jeśli nie to nie mąć innym w głowach jak nie znasz sytuacji w spółce.