Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
BOGUS ja sie całkowicie z Tobą zgadzam ale zastanawia mnie fakt 2 czy 3 tygdonie temu podbijali kurs do nawet 68 zł.... kupowali i pakowali do worków. Zastanawia mnie fakt że kurs został zbity do poziomu z wezwania i nikt nie bieże już wyżej po co sie było pakowac tak wysoko jak można było pomalutku skupować na dużo niższych poziomach... gdyby to utrzymali ten wysoki poziom średnia cena byłaby dużo wyższa miesieczna czy trzymiesieczna... Dzisiaj poszło sobie 399 akcji po 53,30 i ktoś to zdjął jednym strzałem nastepny wiecej troszke akcji stoi po55,50 bo aż 660 akcji 2 - 3 tygodnie temu kupowali te akcje bo rozumiem że zbierali po dużo wyższych cenach... Po co było windować kurs do góry i kupowac po takich cenach jak wystarczyło spokojnie skupowac co rzucą... i brać powoli???
MIKUS