~xxxde

Elo ziomeczki
Fajnie piszecie,szacuneczek za rozkminke.Możecie mi wyjaśnic co zyskamy po odblokowaniu notowań poza jeszcze większym długiem bo wiecie odsetki od niewykupionych obligacji ciągle rosną. Mamy już prawie 40mil.zł. długu z odsetkami.ale pewnie się dogadają ze sobą.Faktem jest że firma działa jakoś,dzwoniłem w sprawie wynajmu ale twardo trzymają cenę 14 euro netto/m2 a ja ze względu na zawieszenie notowań myślałem że da się taniej.Dzwoniąc do biura można odczuc wrażenie że molmedica jest im obca. Tak jakby już inna firma po cichu przejęła nieruchomości albo ta sama tylko pod inną pieczątką.Ta cała ceremonia z zawieszeniem notowań może byc tylko i wyłącznie dla nas.Wszystko po to by odciąc akcje molmedica od nieruchomości należących do molmedica którymi oni zarządzają.Zobaczymy jak się to rozwinie a pewnie szybko się rozwinie bo mają o co walczyc.Ciekawe czy pieniądze z obligacji zasiliły naprawdę konto molmediki bo przecież przelew mógł byc bez pokrycia. Zastanawialiście się na co molmedica wydała te 30 mil.zł. bo jak tylko na budowy małej hali w Warszawie i na Śląsku to przepłacili i to grubo.Piszą że przez opóźnienia w urzędach stracili płynnośc ale skoro wszystko robili im podwykonawcy to nic nie stracili poza opłatami za grunt.Ja nie jestem śledczym ale jak ja tu widzę wałek to za co płacą pensje pracownikom KNF,CBŚ i HWDP

Z naszą giełdą jest ciężko a pisiory nawet nie mają pojęcia o problemie.Ziobro wprowadził od 5 do 25 lat za oszustwa podatkowe i założę się że pierwszym odsiadującym wyrok będę ja albo ty a ci mistrzowie giełdy będą zawsze nietykalni.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.