~marek

Stefan szach i mat! Potwierdził w 100% to co napisałem. Popyskuje, powyzywa i dawaj na następna spółkę szukać frajerów nowych. Ja Cię będę miał na oku i zmiana nicka nic Ci nie da. A 8 gr to Ty chyba w snach widziałeś? Gdzie ja sprzedawałem za 8 gr? Gdzie ja coś takiego napisałem??? Tylko bajeczki Stefanek wypisuje i dopowiada sobie jak zwykle. Powyzywaj, pohejtuj, wyrzuć z siebie złe emocje, mnie to nie rusza. Ale przestań ludzi szczuć i mamić szybkimi zyskami!

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.