Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
tak, dzwoniłem do niego mówił że ma remont i trochę grosza się przyda :-)
przede wszystkim to nie pozbył się akcji bo sprzedał w dniach 6-8.07. około 64 000 a ma ich 336 000 - 8,98%
potencjalnie może wysypywać się dalej aż do 5,01% bo chyba chce zostawić sobie prawo głosu do zwołania walnego czy zgłaszania uchwał
poza tym wolumeny były większe
06.07. - 66 388
07.07. - 195 467
08.07. - 21 327
tak że jego udział w tych dniach to tylko około 20%
zwłaszcza w czwartek ktoś ładnie zbierał
obecnie 5% akcji to jest 186 992 akcji a tyle to się właśnie w czwartek przemieliło
generalnie wyjścia masz 2
- albo przeczekać
- albo sprzedać (tylko ostrożnie z tym PKC bo będzie wisiało)
twoja sprawa, ale jak masz się denerwować to lepiej sprzedać to będziesz miał spokój, ja przykładowo jestem długodystansowiec
ja za parę stówek uśredniłem, a nóż widelec, skoro nie przegłosowali nominału na 0,10 i nadal jest 1,00 a także emisji nie przegłosowali no to kupiłem za mniej niż połowę ceny
no nic, to mnie zaszczyt kopnął kupowałem od samego prezesa, może rękę mi uściśnie :-)
pozdrówki!