Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam kolegów,
Tak się złozyło ze też posiadałem akcje MNI i byłem uprawniony do wypłaty dywidendy. Dziś dzwoniłem do GPW i do KNF w tej sprawie , dznia dzisiejszego lub najpóźniej jutrzejszego wysyłam pismo do KNF zgodnie z rozmową z Departamentem Ochrony Klientów w KNF , bądźcie spokojni sprawa się wcześniej czy później skończy , aha mogę wam jeszcze dopowiedzieć że można również sprawę złożyć do sądu , wszelkie koszty pokryje z tego tytułu spółka , bo ona przetrzymuje pieniądze nie wypłacone z dywidendy