Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie bój żaby, cały czas już będę dosypywał :D Może nawet po 2,60 się uda znaleźć jelenia na to truchło.Powinniście być mi wdzięczni, bo gdyby nie moje przed brexitowe wywalanko tego walora to w ogóle by tu ruchu nie było. A tak i Wy szczęśliwi, bo coś się tu dzieje i ja, bo po dwóch latach siedzenia i kiszenia ogóra za dywidendę pożal się Boże 20-sto groszową , wreszcie trafiłem na porządną spółkę, która od zakupu już mi dała 10 procent. Więc cieszmy się Panowie z tego co mamy :)))))))))))!!!!!!!!!!!!! Wy z Makolabu a ja z Modecomu!!!