~rex

asz racje kasa zamrozona i to jak ale kupilem trzy spolki i tez kase zamrozilem taka gielda co bs nie wziol to klapa gra na skoczka mnie nie interesuje. Mam wrazenie ze gielda to ostatni kawalek do zarabiania pieniędzy teraz wiem ze to poker mozna zostać dziadem nikt mi nie powie jestem 10lat na gieldzie i tylko inwestując dlugo terminowo amiga poszla do góry a reszta spadla taki Gant czy idm czy polnord na psy bumech to powiem krotko gielda jakby ktoś nie wiedzial to uświadamiam to największy szwindel wyciągają ręce po pieniądze inwestorów a co robia ze spolkami powinni to zliwidowac bo jaki sens inwestować pieniądze co zrobili z ponarem 100zl kosztowal a teraz 2 gr wiekszosc spolek na gieldziee to trupy

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.