Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Żeby zachować twoją wolę kobiety ta odpowiedź nie jest do ciebie tylko do wszystkich którzy będą mi zarzucać że nie ma wezwania na akcje IPX.
Co do zasady przewidywana przeze mnie cena akcji jest więc jeżeli ktoś chciał sprzedać w wezwaniu po takiej cenie to może sprzedać bez wezwania. Pisałem już o tym wcześniej no ale oczywiście dla tych "czekających na wezwanie " liczy się fakt że wezwania nie ma.
Chętnie poczytałbym wreszcie jakieś opinie o IPX a nie o sobie. To forum spółki więc łaskawie piszcie coś o niej tym bardziej jak widzicie coś pozytywnego czego ja nie potrafię dostrzec.
PS. Typowo kobiecy wpis. Przyznasz się do błędu (chociaż nie bardzo wiem jaki to błąd ) - jesteś niemęski i tłumaczysz się jak dziecko. Nie przyznasz się - jesteś kłamcą :DD Jak byś nie napisał to masz przechlapane. Kobiety nie zmienisz. Możesz zmienić kobietę ale to nic nie zmieni.