Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2016-06-15 o godz. 15:23 ~obserwaor napisał(a):
> ale jest jeszcze 50 000 000 akcji
> niedopuszczonych do obrotu, na nie też jest pp.
Możesz mi podać gdzie pisze że emisja serii C jest z PP ?
Manipulujesz znów czy ja coś przeoczyłem jeśli tak to zwrócę honor?
Emisja seri C to subskrypcja prywatna, w raporcie WZA z tamtego okresu w którym uchwała została podjęta czytam:
§ 2.
1. Po zapoznaniu się z pisemną opinią Zarządu Spółki uzasadniającą przyczyny pozbawienia dotychczasowych akcjonariuszy Spółki prawa poboru akcji serii C, działając w interesie Spółki, Walne Zgromadzenie Spółki pozbawia
dotychczasowych akcjonariuszy Spółki prawa poboru akcji serii C w całości.
A w zakończeniu subskrypcji pisze: "W ramach subskrypcji zawarto dwanaście umów objęcia akcji serii C"
To było te pp czy nie było w seri C ?