Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kolego "dolarek" widze ze obrazilem twoje uczucia religijne(jak ktos chce to zawsze cos znajdzie)moze bedzie lepiej ze mysle ze dojdzie do 1,16
moje uczucia religijne nie mają nic do tego - poprostu dziwi mnie fakt, że kurs idzie jak byk w jedną stronę, a TY wrzucasz loty w przeciwnym iw kierunku, kiedy jesteś na plus przez mała chwilę to jeszcze piszesz:
Jak na razie idzie po mojej mysli,juz krutko trzymalem palca na enter ale sie udalo ha,ha
Im prędzej zrozumiesz, że zaklinanie rzeczywistości nic tu nie da, tym lepiej dla Ciebie i Twojej kasy
I nie traktuj moich uwag zbyt osobiście, bo ja NIGDY na tym czy innym forum nie chciałem nikogo obrazić a jedynie doradzić,
a z tym 1,16 to na razie radze uważać, bo wkrótce i owszem pojdzie w tym kierunku (zakładam 1,15 +/-), ale nie tam, potem kolejne większe jeszcze zejście - jednak to są załozenia, które też z dznia na dzień mogą ulegać zmianie (bo np. dane ekonomiczne, czy decyzja polityczna mogą pokrzyżować graczonm plany), więc zawsze trzeba mieć świadomość tego ryzyka
pozdro