Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Przyznam ze sie spoznilem, oczekujaca nie wpadla, wzialem rano z palca jak zawracali S i juz przygasilem. Czekam na drugie pukniecie I zrobienie te 15-20 pips wyzej ponad 1.1415. Jako ze idziemy w trojkacie zwyzkujacym to moze podjada... Szczyt na 1.1465 z okolic 12/04 byl robiony w 3 podejsciach I licze na to samo obecnie (mam nadzieje ze wejda pod pache temu 1.1465 I dopiero wowczas poludnie)... Takze ponownie jestem z boku, jak mi odjada to trudno...
Pozdrawiam
JBD