Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2016-06-03 o godz. 07:36 darknews napisał(a):
> FIX FAX Ty miałeś najwidoczniej w dzieciństwie poważne problemy z polonistą i jakiś uraz psyhiczny pozostał po tym. Chcesz się bawić w profesora Miodka to zadzwoń do TVP . Ja tu wyrażnie określam z jaką perspektywą tutaj inwestuję : Rok 100-150% do 5 lat min 1000% a ty spekulancie określ ile niby zarobiłeś już na tych swoich stoplosach o których się tak chwalisz zawsze 2- 3 dni po spadkach o 15-20 %, że Tobie to na początku spadków zawsze stoplos zadziałał, tylko dziwnym zbiegiem okoliczności zawsze to piszesz te 2-3 dni po fakcie gdy spadki ustają . i zaczynasz rozczulanie się nad jakimś jednym wskaźnikiem z AT robiąc z tego często sztandar w wyznaczaniu kursu. Taki z Ciebie pseudo spekulant , po prostu bajkopisarz.
=======================
A ty coś takiej trzęsiawki doznał. A pielęgnuj sobie swój bełkotliwy język...... i ortografię
O stoplosach pisałem dwa razy po dwa-trzy dni przed. Jak poleciało z 1,3 na 1,1 i odbiło na 1,2X to mnie wyśmiali , że zadziałał mi stoplos i " zostałem bez papiera". Och ileż to było rechotu takich jak ty klaunów.
Rechot skończył się jak poleciało dnia następnego na 1,0 i potem poniżej.
Poszukaj wizjonerze po forum jak tak bardzo cię kłują moje stoplosy